• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
Теорија система 2

Одбране семинарских радова - ЈУН 2020


Одбране семинарских радова из изборних предмета у оквиру Катедре за управљање системима у јунском року одржаће се у четвртак 2.7.2020. године у сали 210 по распореду из прилога.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Одбране семинарских радова


Одбране семинарских радова у јунском испитном року биће организоване у четвртак 2.7.2020. године.

На следећем линку налази се пријава за одбрану:
https://bit.ly/3dCop8s

Молимо све који желе да бране семинарски рад да се пријаве на линку, како би направили распоред одбрана. Уколико семинарски рад има више аутора молимо вас да у једној пријави попуните податке за све ауторе.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Теорија система 2 - почетак наставе


У четвртак, 21.3.2019. са почетком у 10.15ч y сали 105 биће одржано прво предавање из предмета Теорија система 2, са темом основе фази логике.

Позивамо студенте и са других изборних предмета (Увод у фази логику, Увод у неуоронске мреже, Моделовање финансијских система) да присуствују предавању.

Молимо студенте да, уколико су у могућности, понесу лаптоп рачунаре са инсталираним МАТЛАБом.

Теорија система 2

Изборни предмети Катедре


Молимо све кандидате који су пријавили изборне предмете Теорија система 2, Моделовање финансијских система и Увод у фази логику, а нису се до сада јавили предметним наставницима, да се јаве на мејл pavle.milosevic@fon.bg.ac.rs. У оквиру мејла написати име, презиме, број индекса и GMAIL адресу како бисмо вас на време информисали о свим важним информацијама везаним за пријављене предмете.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Презентација изборних предмета у 8. семестру


Молимо све кандидате који су пријавили изборне предмете у оквиру Катедре за управљање системима да се јаве на мејл aleksandar.rakicevic@fon.bg.ac.rs. У оквиру мејла написати име, презиме, број индекса и GMAIL адресу како бисмо вас на време информисали о свим важним информацијама везаним за пријављене предмете.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Термин испита у јулском испитном року


Одбране семинарских радова и упис оцена из изборног предмета Теорија система 2 у јулском испитном року биће одржане у четвртак 13.7.2017. године са почетком у 16ч у учионици 210.

Коначне верзије семинарских радова послати на мејл предметним асистентима/доцентима и професору.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Термин испита у јунском испитном року


Одбране семинарских радова из изборног предмета Теорија система 2 у јунском испитном року биће одржане у суботу 1.7.2017. године са почетком у 12ч у учионици 210.

Коначне верзије семинарских радова послати на мејл предметним асистентима и професору.

Катедра за управљање системима

Теорија система 2

Блок настава из Теорије система 2


Блок настава из изборног предмета ТС2 биће одржана у:
Петак, 1.04.2016.
Предавања 16-18, сала 210а
Вежбе 18-20, рач. сала Б001

Петак, 8.04.2016.
Предавања 16-18, сала 210а
Вежбе 18-20, рач. сала Б001

Катедра за управљање системима

2012. Лабораторија за системе, ФОН