• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
Теорија система

Резултати предиспитних обавеза из Теорије система за 2020/21. годину


У прилогу можете наћи табелу са оствареним предиспитним обавезама из Теорије система за школску 2020/21. годину.

Све примедбе у вези објављене листе са оствареним бодовима шаљите на мејл zukanovic.milica@gmail.com.

Рок за достављање примедби је недеља, 17.1.2021. до 12ч.
Примедбе достављене после рока се неће разматрати.

Поздрав,
Катедра за управљање системима

Теорија система

Колоквијум за студенте који су били позитивни на вирус Covid-19


Драги студенти,

Обавештавамо вас да ће колоквијум, за студенте који су били позитивни на вирус Covid-19 за време одржавања I колоквијума и који су послали позитиван тест, бити 25. јануара у 09.30 часова.

Поздрав,
Катедра за управљање системима

Теорија система

Лабораторијске вежбе


Драги студенти,

Обавештавамо вас још једном да други колоквијум из Теорије система неће бити одржан због тренутне епидемиолошке ситуације, па самим тим ни лабораторијске вежбе последње недеље наставе на којима је требало да се ради припрема за колоквијум.

Поздрав,
Катедра за управљање системима

Теорија система

Распоред полагања I колоквијума из Теорије система


У прилогу можете наћи распоред полагања I колоквијума из Теорије система.

Студенти су у обавези да се придржавају свих прописаних заштитних мера и да при полагању колоквијума имају заштитну опрему (маска, рукавице…).

Молимо вас да дођете 10 минута пре вашег термина и да приликом доласка, користите улаз који се налази у улици Јове Илића, а приликом одласка, користите излаз у улици Булевар ослобођења.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, II колоквијум неће бити одржан. Опширније »

Теорија система

Пријава за I колоквијум из Теорије система за школску 2020/21. годину


Драги студенти,

Да бисте били распоређени за полагање I колоквијума из Теорије система у школској 2020/21. години неопходно је да до ПЕТКА 25.12.2020. у 10.00ч попуните следећи упитник:
https://forms.gle/esRbmLQ5oaRVMHHv5

Како би испоштовали превентивне мере у циљу смањења ризика преношења инфекције, молимо вас да се пријавите, само ако излазите на колоквијум.

У случају да тог дана имате неки други колоквијум, попуните упитник и јавите се мејлом на zukanovic.milica@gmail.com и, уколико је то могуће, покушаћемо да вас распоредимо тако да се колоквијуми не преклапају.

Поздрав, Опширније »

Теорија система

Лабораторијске вежбе


Драги студенти,

Обавештавамо вас да ће се следећи, уједно и последњи термин лабораторијских вежби из Теорије система одржати од 4. до 8. јануара, у истим терминима као и до сад, понедељком од 16.15 часова за групе Ц1, Ц2 и Ц3 и петком, од 10.15 часова за групе Ц4, Ц5 и Ц6.

Поздрав,
Катедра за управљање системима

Теорија система

Лабораторијске вежбе


Драги студенти,

Обавештавамо вас да ће се и следеће недеље, од 14. до 18. децембра, одржавати лабораторијске вежбе из Теорије система у истим терминима као и до сад, понедељком од 16.15 часова за групе Ц1, Ц2 и Ц3 и петком, од 10.15 часова за групе Ц4, Ц5 и Ц6.

Поздрав,
Катедра за управљање системима

Теорија система

Новембар - Коначни резултати испита


УВИД У РАДОВЕ биће организован путем имејла, за увид се можете јавити до петка 4.12.2020 до 11ч на адресу aleksandar.rakicevic@fon.bg.ac.rs. Оне који се пријаве за консултације контактираћемо путем Тимс апликације у периоду од 11 до 12ч.

Теорија система

НОВЕМБАР - Резултати писменог испита


УВИД У РАДОВЕ биће организован путем имејла, за увид се можете јавити до понедељка 30.11.2020 на адресу ivana.dragovic@fon.bg.ac.rs.

Теорија система

Лабораторијске вежбе


Драги студенти,

Како бисмо сачували здравље свих нас, одлучено је да и лабораторијске вежбе на предмету Теорија система пређу на онлине режим. Вежбе ће се одржавати сваке друге недеље, почевши од 9. новембра, према следећем распореду:
Групе Ц1, Ц2 и Ц3: понедељак од 16:15-18:00;
Групе Ц4, Ц5 и Ц6: петак од 10:15-12:00.

За сваку групу креиран је посебан канал, стога вас молимо да се придржавате канала и термина своје групе! Студенти старијих генерација могу слушати наставу у групи по избору. Опширније »

2012. Лабораторија за системе, ФОН